Kom jij ons koffiemateriaal bekijken?

Feb 28, 2024

Bezoek onze stand (C12) op Material District.

Coffee Based staat weer in de startblokken voor Material District (linked) in Utrecht! Van 6 tot 8 maart zullen we onze innovatieve koffie materialen opnieuw presenteren op dit inspirerende evenement.

Ontdek het geheim achter onze magie

Bij Coffee Based draait alles om het hergebruik van koffieafval zoals koffiedik en koffieboonvliesjes als grondstof, om verschillende soorten biobased granulaten te creëren. Deze granulaten kunnen worden gebruikt om plaatmateriaal en spuitgietproducten te maken. Denk aan koffiekopjes (link), wandpanelen (link) en notitieboekjes (link) – allemaal gemaakt van koffieafval met een vleugje magie!

Een inspirerend evenement

Material District is een toonaangevend evenement voor ontwerpers, architecten, ingenieurs, fabrikanten en andere professionals die op zoek zijn naar inspiratie en kennis over baanbrekende duurzame materialen. Jij krijgt de kans om een breed scala aan biobased materialen te verkennen en meer te leren over hun toepassingen. Bovendien biedt het een unieke gelegenheid om met gelijkstemde mensen in contact te komen. Het is een evenement dat niet te missen is voor iedereen die gepassioneerd is over materiaal ontwikkeling, ontwerpen, duurzaamheid en innovatie.

Coffee Based ziet dit evenement als een mooie kans om onze materiaalinnovaties te laten zien, ons netwerk uit te breiden en deel te nemen aan de grotere discussie over duurzaamheid en innovatie. We kijken ernaar uit om onze passie voor koffiematerialen te delen met de bezoekers en zijn benieuwd naar de andere materialen die we tijdens dit evenement zullen zien.

Gratis Tickets

Mis deze kans niet om te ontdekken wat Coffee Based en rond 150 andere exposanten te bieden hebben op Material District. Het zal zeker een zeer inspirerend evenement worden. En het beste nieuws? We hebben een aantal gratis toegangskaarten om aan jullie weg te geven. Stuur een email naar info@coffeebased.nl en laat ons weten waarom jij absoluut een kaartje nodig hebt.

Alle info op een rij

Wat: Material District Utrecht 2024

Wanneer: 6 t/m 8 maart

  1. Wo 6 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur
  2. Do 7 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur
  3. Vr 8 maart 2024: 10.00 – 17.00 uur

Waar: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Laten we samen de toekomst van duurzaamheid vormgeven op Material District 2024. We kunnen niet wachten om je daar te zien!