Al 6 jaar recyclet Coffee Based het koffieafval van bedrijven in Nederland!

Jul 17, 2023

Vanaf het begin is het onze visie om koffieafval van de vuilverbranding te redden en tot spraakmakende producten te recyclen. Als team zijn we trots op de impact die we maken met onze innovatieve producten, maar ook trots op jullie; onze klanten, partners & enthousiastelingen! Bedankt voor alle support de afgelopen 6 jaar!.

Al 6 jaar lang zijn we iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties om meer en meer koffieafval te kunnen recyclen. Met trots kunnen we je dan ook vertellen dat we onze collectie notitieboeken uitbreiden met drie gloednieuwe variaties.

Notebook Arabica Black Spiral

Jouw ideale notitieboek, gemaakt met koffiedik is binnenkort ook verkrijgbaar als ringband. Want zeg nou zelf, jouw beste ideeën komen toch ook vaak tijdens een kop koffie? 
Met dit notitieboek, dat zelfs nog ruikt naar koffie, komt de inspiratie vanzelf. Nu verkrijgbaar als ringband met zachte kaft of in de luxe uitvoering met harde kaft en elastiek.

Notebook Cafea Silverskin Spiral Softcover

Niet alleen koffiedik is een afvalstroom van de koffie-industrie, ook de zilvervliesjes. Het zilvervliesje wordt gescheiden van de koffieboon tijdens het brandproces. Coffee Based recyclet deze afvalstroom tot koffieplaten met een zilveren tintje waarvan de kaften voor notitieboeken gemaakt worden.

Notitieboek met jouw logo

Deze notitieboeken kun je personaliseren met jouw logo of een aangepaste voorpagina. Zo vormen ze het perfecte duurzame relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Heb jij interesse in een gepersonaliseerd notitieboek? Neem dan contact met ons op.