Al 6 jaar recyclet Coffee Based het koffieafval van bedrijven in Nederland!

jul 17, 2023

Vanaf het begin is het onze visie om koffieafval van de vuilverbranding te redden en tot spraakmakende producten te recyclen. Als team zijn we trots op de impact die we maken met onze innovatieve producten, maar ook trots op jullie; onze klanten, partners & enthousiastelingen! Bedankt voor alle support de afgelopen 6 jaar!.

Al 6 jaar lang zijn we iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties om meer en meer koffieafval te kunnen recyclen. Met trots kunnen we je dan ook vertellen dat we onze collectie notitieboeken uitbreiden met drie gloednieuwe variaties.

Notitieboek Arabica Black Ringband

Jouw ideale notitieboek, gemaakt met koffiedik is binnenkort ook verkrijgbaar als ringband. Want zeg nou zelf, jouw beste ideeën komen toch ook vaak tijdens een kop koffie? 
Met dit notitieboek, dat zelfs nog ruikt naar koffie, komt de inspiratie vanzelf. Nu verkrijgbaar als ringband met zachte kaft of in de luxe uitvoering met harde kaft en elastiek.

Notitieboek Cafea Silverskin Ringband

Niet alleen koffiedik is een afvalstroom van de koffie-industrie, ook de zilvervliesjes. Het zilvervliesje wordt gescheiden van de koffieboon tijdens het brandproces. Coffee Based recyclet deze afvalstroom tot koffieplaten met een zilveren tintje waarvan de kaften voor notitieboeken gemaakt worden.

Notitieboek met jouw logo

Deze notitieboeken kun je personaliseren met jouw logo of een aangepaste voorpagina. Zo vormen ze het perfecte duurzame relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Heb jij interesse in een gepersonaliseerd notitieboek? Neem dan contact met ons op.

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan hier. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!