Vacaturen

Position name (xx-xx uur)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Over jou:

Wij zoeken iemand die:

 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus
 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Over ons:

In 2010 is VerdraaidGoed als één van de eersten in ons land begonnen als ontwerpbureau dat restmaterialen gebruikt als grondstof. Inmiddels ontwikkelen we niet meer alleen op eigen initiatief circulaire producten en concepten, maar werken we ook in opdracht van bedrijven aan hun circulaire vraagstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld NS geholpen met hun vertrekstaten, PostNL met hun postbuskasten en Rijkswaterstaat met hun praatpalen.

Een aantal van de concepten die we hebben ontwikkeld, is inmiddels uitgegroeid tot zelfstandig merk en/of bedrijf. Bij Beat the Bag kunnen bedrijven hun naaibare restmaterialen (zoals vlaggen, banners, etalagedoeken en kleding) laten omzetten in herbruikbare tassen en hoezen. Zo verminderen we het gebruik van plastic tasjes, geven we restmateriaal een tweede leven én creëren we sociale werkgelegenheid. Want de producten worden allemaal veel liefde gemaakt door Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Coffee Based speelt in op onze nationale koffieverslaving, die goed is voor zo’n 18 miljard kopjes koffie per jaar. Vaak belandt het koffiedik in de reguliere afvalbakken. Zonde! De kleur, geur en het sfeertje rondom koffie, zorgen ervoor dat dit materiaal, ook na het zetten van een kopje koffie, nog van waarde kan zijn. Coffee Based gebruikt het daarom bij de productie van bio-based producten zoals koffiekopjes, onderzetters, plantenpotten en notitieboeken.

Werkplek, Team en Cultuur:

Wij werken aan deze verschillende merken vanuit ons kantoor in BlueCity, het voormalig subtropisch zwemparadijs van Rotterdam. We maken daar deel uit van een circulaire voorbeeldstad met nu zo’n 40 ondernemers. De meeste van onze medewerkers werken 2 a 3 dagen op kantoor en de overige dagen vanuit huis. Je precieze werkdagen en tijden kunnen we in overleg bepalen.
Ons team bestaat op dit moment uit 7 personen (veel dertigers). Vijf daarvan hebben een technische- ontwerp achtergrond en twee een bedrijfskundige achtergrond. We hebben allemaal hart voor duurzaamheid, zijn super energiek en gedreven, zijn niet vies van hard werken maar genieten van het leuke werk wat we doen. We denken in mogelijkheden en “kan niet” bestaat niet. We hebben een informele werksfeer, met grote flexibiliteit en grote eigen verantwoordelijkheid.

Voor een goede aansluiting met het team komen de volgende eigenschappen goed van pas:

 • Je bent open, eerlijk en direct
 • Je bent zelfstandig en gaat voor een super eindresultaat
 • Je hebt goede organisatorische vaardigheden en werkt met gemak aan verschillende projecten tegelijk (je kan dus goed plannen en overzicht houden)
 • Je bent leergierig en wil dingen steeds beter maken
 • Je houdt van aanpakken, bent energiek en hebt in no-time dingen voor elkaar
 • Je bent communicatief sterk en durft (hulp) te vragen
 • Je bent flexibel en dienstbaar
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

Solliciteer nu!

Sta jij na het lezen van deze vacature te springen om te beginnen? Bel ons dan direct of stuur je portfolio, CV en een motivatiebrief/video naar Lisanne Addink. Voor vragen of een eerste kennismaking kan je ook telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met Lisanne via 06- 43987706.