Sint Franciscus Gasthuis – Nieuwe KRS klant

May 22, 2023

Het Sint Franciscus Gasthuis zamelt nu ook hun koffiedik in via de Koffie Recycle Service!

Deze week hebben we samen met @MAAS de kick-off gegeven van de Koffie Recycle Service in het @Sint Franciscus Gasthuis. Al hun verbruikte #koffiedik gaat vanaf nu niet meer naar de reguliere afvalbak, maar wordt apart ingezameld zodat @CoffeeBased het kan #recyclen tot spraakmakende producten.

Gebruiken jullie op kantoor minimaal 5kg koffiebonen per week en wil je ook voorkomen dat jouw koffiedik bij het afval belandt? Sluit je dan ook aan bij de Koffie Recycle Service!
Stuur voor meer informatie een e-mail naar krs@coffeebased.nl

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan the article. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!