Koffie: dé brandstof voor nieuwe ideeën

Sep 26, 2023

Ben jij vandaag ook begonnen met een kop koffie?

Dan ben je niet alleen! 75% van de Nederlanders begint de dag met een kop koffie. Zo’n belangrijk drankje verdient een speciale dag. Vandaag is het nationale koffiedag! Ook voor het Coffee Based team speelt koffie een belangrijke rol. Voor ons is het een grondstof voor producten én een geschikte brandstof voor nieuwe ideeën!

Koffie: dé brandstof voor nieuwe ideeën

Koffie zorgt voor inspiratie en goede ideeën. Dat nemen wij heel letterlijk. Coffee Based gebruikt koffiedik als grondstof voor producten. We maken biobased koffiegranulaat dat o.a. geschikt is voor het maken van plaatmateriaal.

Onze ontwerpers zijn na een goede kop koffie aan de slag gegaan met dit materiaal. Zo is deze nieuwe koffielamp ontstaan. De ideale lamp om jouw koffiehoek sfeervol te verlichten.

Eerder hebben we jullie al gevraagd om ideeën voor de naam van deze lamp. Wat een reacties hebben we daarop gekregen! Daar zijn vast een hoop kopjes koffie bij gedronken.
“Bean of Light” sprak ons direct aan en kwam via verschillende kanten binnen. Dus dat was snel duidelijk: Bean of Light heet onze nieuwe lamp!

Het is een uniek ontwerp dat een extra vleugje koffieluxe toevoegt aan jouw koffiehoek, kantoor of eetkamer. De gedraaide stroken en de kleine koffiebonenlasering zorgen voor een warm en uitnodigend lichteffect.

p.s de suggestie voor de naam ‘prutlamp’ is het deze keer niet geworden, maar staat (zeker bij onze Rotterdamse collega’s) hoog op de lijst voor een volgende keer.