Samen sterk

Aan een visie alleen heb je niet genoeg als je impact wilt maken. Je hebt gelijkgestemde mensen en bedrijven nodig om deze visie werkelijkheid te laten worden. Innovatie ontstaat als het waarom en het hoe samen komen en er een keten ontstaat waarin de visie wordt omgezet in tastbaar resultaat. Het vinden van de passende partijen om deze keten mee te vormen is soms uitdagend, maar prachtig als het werkt!
Wij zijn dankbaar dat we samenwerken met partijen die mee gaan in onze missie om koffiedik en zilverskin her te waarderen zodat het geen afval wordt. Ieder vormen zij een waardevolle schakel en daar vertellen we je graag meer over.

Geinspireerd op hoe dit in de natuur gaat, willen wij een samenleving waarin we materiaal herwaarderen voordat het afval wordt. Wij dragen hier aan bij door waardevolle producten te maken met koffiedik en silverskin.

Spreekt deze missie je aan?

We zijn altijd op zoek naar gelijkgestemden met wie we afval kunnen voorkomen en waardevolle producten kunnen realiseren. Graag bespreken we hoe we kunnen samenwerken.

Coffee Based biobased producten