Uitbreiding van onze notitieboeken lijn

sep 18, 2023

Ons notitieboek is een echte bestseller. Al meer dan een miljoen exemplaren zijn er de wereld in gegaan! Hoog tijd dus om onze notitieboeken lijn uit te breiden. In onze webshop zijn nu ook een ringband versie en een hardcover van dit bijzonder smakelijke notitieboek beschikbaar. En zoals deze nieuwsbrief al doet vermoeden is de ringband versie er ook in Cafea Silverskin.

In onze webshop zijn nu ook een ringband versie en een hardcover van dit bijzonder smakelijke notitieboek beschikbaar. Je kunt kiezen tussen notitieboeken in Arabica Black of Cafea Silverskin.

Bij een bestelling in grotere aantallen, kunnen deze ook worden gepersonaliseerd met een gegraveerd of geprint logo om een passend relatiegeschenk voor je partners te creëren.

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan hier. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!