The Green Quest deelname

dec 10, 2018

Op 10 december 2018 mocht Lisanne Addink bij BNR Nieuwsradio vertellen over Coffee Based. Wij namen deel aan het programma ‘The Green Quest’.

Luister hier het fragment terug. De eerste 10 minuten is de Gasunie aan het woord over de mogelijkheid om hun aardgasinfrastructuur te gebruiken voor watergas. Vanaf de tiende minuut is Lisanne aan het woord over Coffee Based.

Over The Green Quest

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland keihard aan de bak. Tijdens The Green Quest, het nieuwe programma op BNR Nieuwsradio, neemt Harm Edens de vergroening van BV Nederland onder de loep. Hij krijgt daarbij hulp van de échte duurzaamheidsspecialisten van The Green Team.Het Green Team, bestaande uit vijf deskundigen, beslist welke bedrijven een plek krijgen in the Green Gallery. De Green Team Leden zijn: Chantal Vergouw (Interpolis), Talitha Muusse (Blikverruimers en Commissaris MVO Nederland), Marleen Prins (ENGIE), Gerben-jan Gerbrandy (D66) en Jacqueline Cramer (oud milieuminister en hoogleraar duurzaam innoveren).

Elke maandag om 15.00 uur pitcht een duurzame doener zijn of haar innovatieve project. Die vindt je na de uitzending terug in the Green Gallery.

Op 1 juli 2019 kiest het Green Team de winnaar en reiken we de Green Quest Award uit.