Tadaaa…een nieuw Coffee Based materiaal!

sep 6, 2023

Achter de schermen is hier door het hele team al een jaar lang hard aan gewerkt en deze week is het zo ver. Coffee Based lanceert haar nieuwste materiaal: Cafea Silverskin. Dit materiaal wordt gemaakt met de vliesjes die om de koffieboon heen zitten en loslaten bij het branden van de koffie. Hierdoor ontstaat een lichter materiaal dan wanneer we werken met koffiedik.

Koffiepanelen – nu ook in Cafea Silverskin

Ook onze koffiepanelen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Cafea Silverskin variant. En extra mooi is, dat zowel de 5mm als de 20mm koffiepanelen voortaan uit voorraad leverbaar zijn. Via onze nieuwe distributiepartner Plancker heb je de Coffee Based panelen binnen enkele dagen in handen, zodat jij direct aan de slag kan met dit unieke materiaal!

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan hier. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!