Plancker wordt distributeur van de Coffee Based panelen

aug 29, 2023

Coffee Based en Plancker hebben de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan iedereen terecht bij Plancker voor de distributie van Coffee Based panelen. Zowel de 5mm als de 20mm koffiepanelen zijn nu uit voorraad leverbaar, zodat jij direct aan de slag kan met dit unieke materiaal!

Het is genieten om gelijkgestemde mensen en bedrijven te ontmoeten die een klik voelen met onze missie en producten. Onlangs hadden we zo’n fijne ontmoeting met Plancker en inmiddels is daar een prachtige samenwerking uitgekomen. Plancker verkoopt historisch hout met een verhaal. Onze beide bedrijven zorgen ervoor dat materiaal (hout en #koffiedik) wordt herbestemd voordat het afval wordt. Plancker heeft alles in huis om bijzonder oud hout weer beschikbaar te maken voor een tweede leven. De opslag, distributie en verkoop gebeurt vanuit hun stijlvolle kantoor in Gorinchem nog geen kilometer bij Coffee Based vandaan! Na het drinken van een paar kopjes koffie waren we er uit; Plancker wordt distributeur van de Coffee Based panelen.

Vanaf september hoeven de Coffee Based panelen dus niet meer op bestelling te worden gemaakt, maar zijn de 5 mm en 20 mm dikke panelen direct uit voorraad leverbaar via Plancker. Ben je architect, ontwerper of handige klusser, dan kan je dus nu direct aan de slag met dit unieke materiaal gemaakt met koffiedik. Bekijk hier de mogelijkheden: https://coffeebased.nl/plancker_koffiepaneel/

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan hier. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!