Plancker wordt distributeur van de Coffee Based panelen

aug 29, 2023

Coffee Based en Plancker hebben de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan iedereen terecht bij Plancker voor de distributie van Coffee Based panelen. Zowel de 5mm als de 20mm koffiepanelen zijn nu uit voorraad leverbaar, zodat jij direct aan de slag kan met dit unieke materiaal!

Het is genieten om gelijkgestemde mensen en bedrijven te ontmoeten die een klik voelen met onze missie en producten. Onlangs hadden we zo’n fijne ontmoeting met Plancker en inmiddels is daar een prachtige samenwerking uitgekomen. Plancker verkoopt historisch hout met een verhaal. Onze beide bedrijven zorgen ervoor dat materiaal (hout en #koffiedik) wordt herbestemd voordat het afval wordt. Plancker heeft alles in huis om bijzonder oud hout weer beschikbaar te maken voor een tweede leven. De opslag, distributie en verkoop gebeurt vanuit hun stijlvolle kantoor in Gorinchem nog geen kilometer bij Coffee Based vandaan! Na het drinken van een paar kopjes koffie waren we er uit; Plancker wordt distributeur van de Coffee Based panelen.

Vanaf september hoeven de Coffee Based panelen dus niet meer op bestelling te worden gemaakt, maar zijn de 5 mm en 20 mm dikke panelen direct uit voorraad leverbaar via Plancker. Ben je architect, ontwerper of handige klusser, dan kan je dus nu direct aan de slag met dit unieke materiaal gemaakt met koffiedik. Bekijk hier de mogelijkheden: https://coffeebased.nl/plancker_koffiepaneel/