Coffee Based staat in de KVK Innovatie Top 100

nov 1, 2023

We zijn blij om te kunnen mededelen dat Coffee Based opnieuw in de KVK Innovatie Top 100 lijst staat.

https://www.kvkinnovatietop100.nl/site/editie-2023

Met de Bean House gemaakt met onze koffieplaten laten we zien dat afval niet bestaat als je innovatieve ideeën hebt om het te recyclen.

Bedankt Kamer van Koophandel voor de organisatie en het creëren van een platform waar bedrijven hun innovatieve ideeën kunnen laten zien. Dit soort herkenning motiveert ons enorm in onze missie om koffieafval te voorkomen door het omzetten tot innovatieve materialen. Het gebruiken van ‘afvalmateriaal’ als grondstof is door wetgeving vaak heel moeilijk. Daarom waarderen wij het zeer dat deze prijs ons een podium biedt om alle innovaties te tonen die al wél mogelijk zijn!

En bij Coffee Based houden we innovatie nooit tegen. Inmiddels kunnen wij de koffiepanelen en platen ook van onze nieuwe Cafea Silverskin materiaal maken.

Op 30 november krijgen wij en de andere innovators de kans om onze innovaties te presenteren tijdens de Innovatie Event in Utrecht. Ook maken zij de winnaars van de KVK Innovatie Top 100 bekend. Meld je gratis aan om deze bekendmaking bij te wonen: https://lnkd.in/e_QVFvXC