Coffee Based bij het Amsterdam Coffee Festival

feb 16, 2023

Vanaf 30 maart t/m 01 April kun jij ons op het Amsterdam Coffee Festival vinden. Een festival waar het genieten van koffie in de middelpunt staat. Tijdens deze drie dagen wordt er heel veel koffie gedronken en dus ook veel koffiedik geproduceerd. Samen met het Amsterdam Coffee Festival zorgen wij ervoor dat het koffiedik niet in de afvalbak belandt maar in een van onze Koffie Recycle Service inzamelbakken ingezameld wordt. Wij gebruiken het koffiedik om er nieuwe unieke producten van te maken die passen in een circulaire economie. Kom langs en ontdek de magie van koffie en onze biobased producten!

Openingstijden:
30 maart t/m 01 April van 10:00 – 17:00

Adres:
Westergas
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam

Gratis logo vanaf 100 Cafea of Arabica Cups

Tijdens de beurs krijg je bij aankoop van minimaal 100 Cafea of Arabica Cups een gratis logo op deze cups. Laat jouw logo schitteren en geniet met elke slok van de zichtbaarheid van jouw organisatie!

 

Dubbel voordeel bij een Koffie Recycle Abonnement

Sluit jij tijdens de beurs een abonnement af op onze Koffie Recycle Service? Dan verdubbelen wij jouw winkeltegoed in het eerste kwartaal! Zo start je extra voordelig aan dit duurzame programma dat zorgt voor minder afval en meer biobased producten in jouw organisatie.

Wil je alvast meer weten over de Koffie Recycle Service en het sparen van winkeltegoed, lees het dan hier. Het verhaal liever van ons persoonlijk horen én gebruik maken van de ‘tegoed-verdubbelaar’? Kom dan bij ons langs op de beurs.  

Registreer Gratis 
Meld je gratis aan via deze link. We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Plan vooruit. Maak nu alvast een afspraak met Roy

Wil je zeker zijn van persoonlijke aandacht en uitgebreid advies tijdens jouw beursbezoek? Plan dan alvast een afspraak in met Roy, onze accountmanager in de stand. Roy staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de optimale keuzes te maken voor jouw organisatie. Boek hier je afspraak met Roy

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en staan klaar om je te helpen bij het nog verder verduurzamen van jouw organisatie. Tot dan!